Shop Floor Talk  

Go Back   Shop Floor Talk > Welding and Metalworking Forums > Welding

SFT Search:   
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-22-2012, 02:09 PM
PA6401 PA6401 is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2012
Location: Wichita Falls, Tx
Posts: 1
Default Miller XMT 304 Problem. Need HELP PLEASE!!!

Hi everybody. I'm new to the forum but I have tried my best to find an answer to my problem before asking. I bought a used miller XMT 304 CC/CV 1/3 phase off ebay and have not been able to get it to work. For the time being I had it wired to the dryer plug in the garage. After plugging it in and turning it on I noticed that no matter what process it was on it wouldn't hold a constant voltage or amperage most of which did not read any volts or amps at all. The ones that did jumped high and low all over the place. I tried hooking up the leads to it and had no output whatsoever. Has anybody had this problem or any ideas of what could be wrong? The ebay seller said it had been tested and everything was good to go. Any and all help would be much appreciated. Thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 04-22-2012, 04:44 PM
Walker's Avatar
Walker Walker is offline
Standard of Excellence
 
Join Date: Aug 2004
Location: Cave Creek AZ
Posts: 4,391
Default

Post a note up on the Miller board. Member there by the name Cruizer is a brilliant repair tech and can usually walk you through troubleshooting.
__________________
Walker
Chief slag chipper and floor sweeper, Ironwood Artistic
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Web Search:

All times are GMT -5. The time now is 04:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.